Siculeni nr. 204, județul Harghita, România INFOLINE: + 40755-120-88

Sprijin

Tompos Dalma este un antreprenor individual și operatorul cafenelei Fészek și al pensiunii Fűzfa din Madéfalva. În 2018, compania a câștigat 4.451.438 HUF de la Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt printr-o licitație pentru dezvoltarea generală.
Din subvenție,au fost achiziționate pentru cafeneua Fészek o casă de joacă complexă din lemn, leagăn acoperit în aer liber, masă de ping-pong, trambulină, scaune mici și o masă ca dezvoltare pentru familii și aparat de karaoke ca dezvoltare generală, cameră cu lentile, cutii de flori, scaune de bar, pubele din lemn , au fost achiziționate echipamente de sunet, televizor, darți, cuptor cu microunde, mașină de tuns iarba, laptop, imprimantă,, aparat pentru sandwich, ventilator și lumină de petrecere.
A fost achiziționată o trambulină pentru casa de oaspeți Fűzfa pentru a sprijini activitățile de familie, iar o cadă și un cort pentru evenimente au fost achiziționate ca dezvoltare generală.
Sprijinul contribuie în mare măsură la dezvoltarea afacerii tinere, la extinderea serviciilor și clientelei cafenelei și oferă relaxare pentru toate grupele de vârstă, de la copii mici până la adulți, în diferite momente ale zilei: în timpul zilei pentru mamele cu copii mici, iar seara pentru distractia adulțiilor si a tinerilor.
Pensiunea, situată într-o zonă verde foarte liniștită, este un loc minunat pentru familii. De asemenea, aici au fost cumpărate o trambulină pentru copii și o baie pentru oaspeții ocupanți. Cortul pentru evenimente permite evenimente mai mari în aer liber, fie ca loc pentru botezuri sau alte adunări de familie.
Call Now Button